0 Lei (0 produse)
Contul meu
 

Livrare gratuita

Home » Suport clienti » Livrare gratuita

LIVRARE PRODUSE

 

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii.

Produsele sunt livrate prin curier rapid la adresa indicata de catre cumparator, ca adresa de livrare, in termen de circa 3 zile de la data confirmarii comenzii pentru toate produsele care se afla pe stoc.

Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora si sub sanctiunea de a va returna sumele platite, termenul de livrare nu va depasi 30 de zile, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Clientul va fi contactat telefonic in scurt timp de la plasarea comenzii (de luni pana vineri) si i se va comunica termenul exact de livrare pentru produsul comandat.

LEONARD COLLECTION  isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea telefonica a comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

 

Va rugam sa verificati, la livrare, conformitatea comenzii: numarul de cutii, integritatea pachetului, corespondenta codului de livrare cu cel din comanda. Va rugam sa semnalati orice lipsa a conformitatii, in scris, atat in documentatia firmei de curierat, cat si pe adresa contact@leonard-collection.ro . Daca produsul primit este deteriorat, se recomanda returnarea lui in starea initiala, prin intermediul aceluiasi transportator, fara a-l utiliza si fara a desprinde etichetele. 

In perioada Sarbatorilor legale si a perioadei de reduceri exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor. Vom face tot posibilul ca aceste aspecte sa nu afecteze termenul standard.

Sambata, duminica  si in perioada sarbatorilor legale,  nu se expediaza comenzi. Acestea vor fi procesate in prima zi lucratoare. De asemenea curierii nu livreaza duminica si in zilele libere.

Comenzile telefonice pot fi plasate de luni pana vineri intre 09 si 17.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus, reglementata de legile fiscale romane.

Taxa de Transport prin Fan Courier pe teritoriul Romaniei este:

-Gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare de 300 lei, cu conditia ca locatia dumneavoastra sa se afle in zona de acoperire Fan Courier

-19 lei pentru comenzi cu valoarea pana la 299 lei.

-În cazul localităților cu km suplimentari la transport (localitațiile fără sediu Fan Courier), transportul este achitat de client, indiferent de valoarea comenzii. În această situație produsele trebuie să fie achitate cu cardul în prealabil. 

 

Livrarea se face de catre Curier, la domiciliul clientului, de regula in 24 de ore de la expedierea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maximum 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste mentiuni, inainte de depunerea comenzii.

 

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite in cel mai scurt timp daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.

Costul de livrare de 19 lei (in cazul produselor cu pretul mai mic de 300 lei) este valabil doar pentru zona acoperita de catre FAN Courier. Pentru a vedea daca locatia dumneavoastra se regaseste pe aceasta lista vizitati www.fancourier.ro/en/acoperire/ . In cazul in care localitatea dumneavoastra nu se afla pe lista, coletul va fi livrat prin alte variante de curierat daca se incadreaza in limitele de siguranta acceptate de societate. Daca totusi doriti ca produsele sa fie livrate prin FAN Couirer, puteti face acest lucru suportand taxele pentru kilometri exteriori impuse de acestia.

 

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (stoc epuizat, eventuale greseli de tiparire etc).

Valoarea maxima a obligatiilor a S.C. LEONARD COLLECTION S.R.L. fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.

Produsele comercializate pe www.leonard-collection.ro sunt noi.

 

 

RETURNAREA PRODUSELOR

 

 

Cumparatorul are dreptul sa returneze produsele comandate cu o notificare prealabila in scris sau prin email fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezinta urme de purtare.

 

Solicitati telefonic returul printr-un apel la numarul 0744 310723 sau pe email la contact@leonard-collection.ro

 

Returnarea efectiva a produsului se poate face prin curierat rapid, cu conditia ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

In cazul in care sunteti pe teritoriul Romaniei, puteti sa expediati returul in regim gratuit, doar prin firma de curierat Fan Curier, cu specificatia pe colet : “Plata la destinatar”. Returul gratuit este valabil doar daca coletul este expediat dintr-o localitate in care Fan Courier are sediu.

 

Contravaloarea marfii returnate, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cea standard, oferita de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 30 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a renunta la cumparare se va plati prin virament bancar.

 

Societatea noastra detine o echipa dedicata, care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.leonard-collection.ro sunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand cheltuiala de transport (tur, retur). Iar, daca veti solicita in schimb un alt model sau restituirea contravalorii veti expedia returul in regim gratuit doar prin firma de curierat rapid Fan Curier, cu specificatia pe colet: “Plata la destinatar”, spre adresa noastra de Returnare, iar pentru articolul ales in schimb compania noastra va suporta cheltuielile de transport catre destinatia dumneavoastra.

 

Legislatia romaneasca in vigoare prevede ca consumatorul are dreptul de a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Renuntarea la cumparare sau returul in mod repetat pot fi considerate un abuz. SC LEONARD COLLECTION SRL isi rezerva dreptul de a refuza orice alta livrare inspre clientul sau adresa respectiva.

URMĂREŞTE LEONARD COLLECTION PE
Facebook Instagram Pinterest
Leonard Collection
Str. Pestalozzi nr. 20A, Cod postal 300115, Timișoara, jud. Timiș
Newsletter
Copyright © 2022 Leonard Collection