0 Lei (0 produse)
Contul meu
 

GDPR

Home » Suport clienti » GDPR

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

 

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra inregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevazute de lege, conform notificarii cu numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.

Prin comenzile pe care le realizati, va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra de contact sa fie prelucrate de catre SC LEONARD COLLECTION SRL.

SC LEONARD COLLECTION SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise ce va fi trimisa prin email la adresa contact@leonard-collection.ro.

La adresa de mail contact@leonard-collection.ro, utilizatorul poate solicita informatii detaliate privind datele preluate, stocate si procesate de catre LEONARD-COLLECTION.RO, poate solicita, in mod gratuit, modificarea sau rectificarea acestora, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor preluate, stocate si procesate de catre LEONARD COLLECTION.RO. Acest drept al utilizatorului este permanent si poate fi exercitat oricand printr-o cerere adresata LEONARD-COLLECTION.RO la adresa de mail contact@leonard-collection.ro.

Informatiile primite de la clienti nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc., decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatiile in drept sa verifice tranzactiile comerciale.

Respectam si garantam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti.

URMĂREŞTE LEONARD COLLECTION PE
Facebook Instagram Pinterest
Leonard Collection
Str. Pestalozzi nr. 20A, Cod postal 300115, Timișoara, jud. Timiș
Newsletter
Copyright © 2022 Leonard Collection